TENTOONSTELLING

KUNSTBAAN

Op 4 & 5 mei kan je terecht op de ‘Oude Baan’ voor een boeiende mix van schilderijen en keramische sculpturen ontstaan door een kruisbestuiving van 2 beeldende kunstenaars uit dezelfde straat met elk hun unieke stijl en benadering.


Pascale Van Eycken
Pascale brengt een wereld van abstractie en grafische verfijning tot leven in haar werk. Haar schilderijen vinden hun oorsprong in collages, waarbij ze elementen isoleert en ze vervolgens verfijnt tot nieuwe, elementaire vormen. Het gebruik van zowel organische als geometrische figuren en lijnen creëert een boeiende dynamiek in haar werk, waarin elke compositie een verhaal op zich vertelt.
Oude Baan 115 -3060 BERTEM


Lucia De Moor
De werken van Lucia vinden hun inspiratie in de directe omgeving van de kunstenares, waar ze verhalen vindt die zich verbeelden in haar hoofd. Deze verhalen worden uitgewerkt tot 2- of 3-dimensionale beelden, variërend van grafisch werk tot schilderijen en keramische creaties. Haar kunst vertelt niet alleen verhalen, maar nodigt ook uit tot introspectie en verbeeldingskracht.
Oude Baan 130 – 3060 BERTEM


zaterdag 4 mei
zondag 5 mei
11:00 – 18:00