Tags: #fotografie

Over Maurice

Biografie Maurice Heymbeeck
Geboren te Leuven in 1957, afkomstig Haacht-Station, wonend te Werchter. Ex- leerling academie Mechelen multi-disciplinair o.l.v. Herman Van Ingelgem en digitale fotografie o.l.v. Vera Cammaer te Aarschot. Ik volgde gespecialiseerde opleidingen fotografie in CVO Heverlee + Keerbergen en praktisch onderricht (o.a. opbouw expo) te M-museum Leuven.
Sinds 2015 ben ik vooral artistiek bezig met : foto’s op aluminium, di-bond, foaming, acryl-glas, canvas; spiegelgebruik/glasmozaïek en ik durf ook te experimenteren met andere technieken, af en toe worden er ook gedichtjes geboren (maar dat staat op een heel laag pitje momenteel). Sinds 10/2019 ben ik zelfstandig beeldend kunstenaar met een voorkeur voor zuivere fotografie (= geen digitale bewerkingen). Om mijn werken te begeleiden, bracht ik een 14-tal fotoboeken uit, steeds in kleine, beperkte oplages (1 blijft steeds bij mij, de niet verkochte fotoboeken zijn in voorraad). Al mijn foto’s verschijnen steeds met een maximale oplage, afhankelijk van het ontwerp/thema of grootte pixels.
Verschillende van mijn fotografische werken stel(de) ik tentoon voornamelijk in Vlaanderen. Maar expo’s in Nederland en Duitsland waren er ook. Sommige werken bereikten andere bestemmingen, andere keren terug naar Werchter. Ik werk normaal niet in opdracht, maar mocht je een mooi idee hebben…
Hier presenteer ik voornamelijk foto’s op canvas/aluminium op verschillende maten. Bij het moment van dit opstellen (08/11/23) zijn al deze werken op voorraad in m@telier (= Werchter, België). Meer informatie nodig? Stuur een mailtje naar: mauriceheymbeeck@skynet.be een bezoekje kan ook, graag een berichtje vooraf.

Ik kan geen website zelf onderhouden, maar u kan me ook volgen op:
https://www.facebook.com/maurice.heymbeeck
https://www.instagram.com/mauriceheymbeeck/
https://www.flickr.com/photos/mauriceheymbeeck/

Werk van Maurice