Beste kunstliefhebber,

Wees bijzonder welkom op mijn nieuwe solo expo bij FOD Werk en Sociaal Overleg!

Van 12/7 tot 12/10 kan je er tijdens de kantooruren 25 kunstwerken bewonderen die nooit werden gerealiseerd in de publieke ruimte. De meeste van deze werken maakte ik nochtans op vraag van lokale overheden in binnen- en buitenland. Dat ligt niet aan de artistieke kwaliteit van de werken zoals je zelf kan komen zien. Voor één van de grootste overheidsopdrachten in de street art, scoorde mijn ontwerp de beste punten. Volgens de opdrachtgever was het voorstel van de favoriet te duur en moest het project worden ingetrokken.
Je kan er ook 5 werken bewonderen die wel gerealiseerd zijn (in Leuven, Kortrijk en Moûtiers).
Een hint voor het bekijken van de werken: ik verschil van de andere publieke kunstenaars doordat ik contextueel werk. Vanuit gesprekken met mensen uit de buurt en vanuit de architectuur van de omgeving, bouw ik een kunstwerk op.
Eind augustus is er een nocturne waar ik zelf ook aanwezig zal zijn om je rond te leiden.
hartelijke groet,
Patrick

Flyer_Intvis_NEW