Tags: #allekleuren #schilderij #portret

Over Ans

Mijn naam is Ans Westdorp-Klinkers, beeldend kunstenaar uit Bocholtz. Ik heb een atelier in Cultuurcentrum De Klimboom in Simpelveld. Hoewel ik mij niet graag vastleg op een bepaald thema heb ik een lichte voorkeur voor het maken van portretten.  De uitdaging ligt voor mij in het experimenteren met allerlei materialen en nieuwe technieken. Het resultaat is een afwisselend en veelzijdig aanbod aan kunstwerken. Mijn werken hangen regelmatig op solo- en/of groepsexposities en een enkele keer per jaar neem ik met een selectie van mijn werken deel aan kunstmarkten in de regio.

Naast mijn vrije werk teken en schilder ik in opdracht. Daarbij kunt u denken aan uiteenlopende thema’s en onderwerpen zoals een schilderij voor een bijzondere gelegenheid waarin al of niet persoonlijke details zijn verwerkt maar ook (groeps-) portretten van mens en dier.

Mijn enthousiasme voor de schilderkunst breng ik graag over op anderen. Daarom geef ik teken- en schildercursussen voor zowel beginners als gevorderden. Mijn filosofie is dat iedereen kan tekenen of schilderen op zijn/haar eigen manier.

 

Contactgegevens

Ans Westdorp-Klinkers
website: www.ans-westdorp.nl
mail: info@ans-westdorp.nl
telefoon: 06 – 120 39 112
atelier: Cultuurcentrum De Klimboom, Dr. Ottenstraat 46 in Simpelveld (bezoek op afspraak)

Werk van Ans