Over Jo en Josie

Man en vrouw. Yin en yang. Hij de geboren schilder. Zij de geschoolde. Ze leven samen, ze werken samen.

Hun naam groeit gestaag. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Een eigen weg, een eigen stijl. Jo Debije: de rauwe oerkracht. Het creatieve wonderkind. Altijd op zoek naar nieuw en puur, naar ‘wow’. Creativiteit spuit hem uit de oren, iedere dag weer, als een onuitputtelijke bron. Steeds onderzoeken en alles uit proberen. Doen en doen en doen. Hij móet schilderen, hij kan niet zonder.

Josie Arnoys: Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Vele jaren vormgever voor tv en docent aan de HKU. Alles doen ze samen. Roer de kwaliteiten van hem en haar door elkaar en er ontstaat een Jo & Josie. Een verfding. Kunst met een ziel. www.verfding.nl
06-26644327

“De afbeeldingen op deze site geven een indruk van ons werk. De gelaagdheid en werking ervaart u pas goed wanneer u ze in het echt ziet. Bezoek een van onze exposities om de nieuwste werken te zien of bekijk op onze website verfding.nl voor schilderijen die op dit moment beschikbaar zijn.”

Jo en Josie
www.verfding.nl
verfding@gmail.com
06-26644327

Werk van Jo en Josie