Tags: #sieraden #porselein

Over Neeltje

De sieraden van Neeltje zijn gemaakt van porselein, gecombineerd met diverse materialen, zoals parels, memory wire, zilver en andere materialen.

Beschouw Neeltjes sieraden als kleine kunstwerkjes. Zij kiest voor aandacht voor het kwetsbare, vergankelijke, het detail. De sieraden zijn geïnspireerd op organische vormen die rijk vertegenwoordigd zijn in de schoonheid van de natuur. Het gaat haar om het ervaren van mooie ornamenten, vereeuwigd in een prachtig sieraad.

Zij is dan ook steevast te vinden aan haar werktafels, waar zij opdrachtgevers graag enthousiast maakt voor haar vak, het vervaardigen van eigen
ontwerpen in porselein, zilver, parels, mixed media.

Neeltje de Vries is vormgever, afgestudeerd aan de kunstacademie in keramisch werk. Mooie dingen creëren met haar handen is haar passie.
Haar werk is heel divers. Ieder sieraad is uniek, er is er geen tweede van. Kleur, textuur en vormgeving zijn individueel en handmatig gemaakt. Neeltje maakt gebruik van eigen glazuren, o.a. as glazuren, afkomstig van allerlei soorten hout uit limburg.
Neeltje houdt van alles wat mooi is en staat kleurrijk in het leven. Dit uit zich onder meer in de uitstraling van haar atelier, waar ze u graag ontvangt om een kijkje te komen nemen in de ”keuken “. Altijd graag even van tevoren bellen voor een afspraak.

Tel; 06-14546914.

Adres    :houbeneindstr 13 Munstergeleen

Website:www.neeltjedevries.nl

e.mail    :neeltjecornelia@gmail.com

Facbook, instagram

Werk van Neeltje