Tags: #allekleuren #fotograaf #fotografie 

Over Ruud

Ruud Terhaag Film: Digitale Art

Ik ben Ruud Terhaag, filmmaker en digitaal beeldontwerper.

Deze collages zijn gemaakt door stukjes van foto’s te combineren met digitale beelden en ze in honderden lagen over elkaar heen te zetten. Het resultaat is een uniek drukwerk op dibond; een stevig aluminiumpaneel met museumkwaliteit dat modern en strak oogt.

De collages zijn onderdeel van het verhaal van Last Walker. Een scenario voor een speelfilm.

De betovering lijkt in onze wereld verdwenen te zijn. Toch zoeken we naar illusies die ons aangrijpen. Maar is de magie werkelijk verdwenen? We analyseren alles grondig. Van onze eigen  ervaringen tot aan de kleinste details. Sommige mensen beschouwen de wereld als een immense machine waarin wij kleine onderdelen zijn. Is het de juiste beschouwing of zien we iets over het hoofd en is er meer aan de hand? Kunnen we anders naar het leven kijken en naar onze manier van leven? Is de wereld die we zien de werkelijkheid? De toeschouwer kan nieuwe perspectieven ontdekken.

Geïnteresseerd in een uniek collage kunstwerk of een speciaal voor u of uw bedrijf ontworpen collage op dibond of plexiglas? Dan kunt u mij bereiken via contact@ruudterhaag.com of telefonisch op 06 18091585.

Werk van Ruud