Tags: #schilderkunst #schilderijen

Over  Tatiana

Olie- en aquarelschilderijen

Over mij:

Ik ben begonnen met schilderen in 2014. Ik woonde in Rusland en reisde veel. Ik bewonderde de schoonheid van de omringende wereld en verzamelde een rijke ervaring van indrukken.Het begon onschuldig toen ik verf en penselen zag van mijn zoon die studeerde aan de kunstacademie. Ik besloot dit ook te proberen. Het volgende wat ik weet is: schilderen is passie en hier ben ik.

In eerste instantie heb ik geëxperimenteerd met verschillende materialen en heb ik enkele privélessen van professionele kunstenaars in Moskou genomen. Het gaf mij een gevoel voor compositie en kleur.

Toen ik een ontmoeting had met olieverf, werd ik onmiddellijk verliefd op dit materiaal. In tegenstelling tot andere materialen is olieverf goed behandelbaar en makkelijk om wijzigingen aan te brengen. Later werd aquarel ook mijn favoriet. Ik vind het ook leuk om nieuwe materialen uit te proberen. Soms schilder ik met pastelkrijt, gouache en potloden.

In 2016 ben ik in Nederland neergestreken.

En hier begon ik nog meer tijd te geven aan schilderen. De mooie provincie Zeeland is een van mijn inspiratiebronnen.

I like to paint from life and often go to the open air. I find it exciting to learn from nature: observe, analyze and understand rich color relationships.

I paint in an impressionistic style: vibrant colors with thick, juicy paint.

The subjects I like to paint are seascapes, still life, natural landscapes, birds…

I see beauty in many things and tend to paint what is going on around me.

If roses are blooming, or I see how beautiful the shadows fell, or I brought fresh fish from the market – that is what I will be painting.

But sometimes I plunge into the world of fantasy – and then a completely different picture may be born!

Website: www.artzeeland.nl

Instagram: @artzeeland

Facebook: Tatiana Agureeva Art

Contactpersoon Ton Stapels: 0611047228

apts@zeelandnet.nl

 

Werk van Tatiana