Tags: #allekleuren #fotograaf #fotografie 

Over Leny

Ik werk graag zonder vooropgezet doel. Puur, vanuit gevoelens en ervaringen die in mij ontstaan, soms sluimerend aanwezig zijn en pas echt zichtbaar worden op doek. Beelden die in composities en kleur mijn verhaal vertellen: de wandeling in Limburg, het uitwaaien in Bretagne, het liggen op de warme Franse bodem van de Provence. Maar ook de zorg voor mijn kinderen en kleinkinderen, evenals de euforie van mooie momenten in mijn leven.

Gevoelens, gebeurtenissen die mij raken en mijn doeken kleuren in een proces waarbij ik me steeds onbewust afvraag, wat voeg ik toe en wat laat ik weg. Acryl laag op laag en met gebruik van natuurlijke materialen die ik op mijn eerdere strooptochten heb verzameld.

Na de laatste streek laat ik los wat ontstaan is. De abstractie van mijn werken geeft ruimte aan eenieder om zijn gevoel te laten hechten aan dit beeld. Loslaten, betekent ook voor mij, dat het werk zich mag verbinden aan het leven van een ander, eenieder die zich geraakt voelt of zich herkent in de lijnen, kleur en dynamiek van mijn werk.

www.lenydevosvanerp.nl

lenydevos@gmail.com

06-11105610

Werk van Leny