Tags: #allekleuren #fotograaf #fotografie 

Over Linda

Mijn naam is Linda Dammann, ik ben geboren in Haarlem en woon al sinds 1995 met veel plezier in Maaseik, België. Ik heb het schilderen ‘ontdekt´ in 2006. Het sprak me direct aan en nog altijd als ik begin te schilderen verlies ik alle gevoel voor tijd. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld in diverse stijlen. Mijn werken zijn altijd in evenwicht mede dankzij het gebruik van natuurlijke kleuren. Omdat aardetinten een rustgevende uitstraling hebben spelen die een belangrijke rol in mijn werk. Deze natuurlijke tinten verwerk ik met zorg en aandacht in mijn abstracte werken en in mijn doeken met verwerkingen van diverse (borst)beelden.

Door de variatie in licht en donker probeer ik het licht te laten zien in alles om je heen, er is altijd een lichtpunt, zie het positieve, wees blij met de kleine dingen, een mooie wolk een zonnige dag. Geluk zit in kleine dingen.

Geef je ogen de tijd en de rust om steeds nieuwe dingen te ontdekken.

Mijn voorkeur gaat uit naar acrylverf in combinatie met diverse materialen zodat er diepte ontstaat in mijn werk.

Naast het schilderen op doek, illustreer ik ook boeken. Samen met mijn zus heb ik Meisje Eigenwijsje op de markt gebracht. Inmiddels bestaan er drie titels in een reeks voorleesboeken en verhalen over Meisje Eigenwijsje voor peuters en kleuters.

Ik ben dus van meerdere markten thuis. Voorlopig ben ik benieuwd naar uw reactie op mijn schilderijen.

Contact:

Linda Dammann

www.LDNdesign.be

info@LDNdesign.be

Werk van Linda